Maailmalle.netin uutisia

Kansainvälisten EDUFI-työharjoittelupaikkojen jatkohaku käynnissä 6.–21.3.2018

Opetushallituksen EDUFI-työharjoittelupaikkojen jatkohaku kesällä ja syksyllä alkaville harjoittelujaksoille on nyt käynnissä. EDUFI-paikat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haku päättyy ke 21.3. klo 16.15.

EDUFI-harjoittelupaikkoja on tarjolla eri aloilla ja useissa eri maissa. Jatkohaussa on mukana paikkoja esimerkiksi Business Finlandin toimistossa Münchenissä, kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa Ateenassa ja Madridissa sekä eri yrityksissä ja järjestöissä muun muassa Brasiliassa, Chilessä, Kiinassa ja Venäjällä. Mukana on myös muutama uusi paikka: yksi paikka UNDP:ssä Hanoissa ja kolme paikkaa Uruguayssa.

Harjoitteluun haetaan Opetushallituksen kautta. Opetushallitus tekee alkuvalinnan ja ehdottaa kuhunkin paikkaan 3–7 hakijaa. Lopullisen valinnan tekee työnantaja. Harjoitteluun valitut saavat Opetushallituksen apurahan.

Katso tarkemmat paikkatiedot ja hakuohjeet Opetushallituksen verkkosivuilta: Kansainvälinen harjoittelu opiskelijoille ja vastavalmistuneille


Palaa otsikoihin