Maailmalle.netin uutisia

Kansainväliset EDUFI-työharjoittelupaikat haussa 6.–20.2.2018

Opetushallituksen EDUFI-työharjoittelupaikkojen haku kesällä ja syksyllä alkaville harjoittelujaksoille on nyt käynnissä. EDUFI-paikat on tarkoitettu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Haku päättyy ti 20.2.2018 klo 16.15.

EDUFI-harjoittelupaikkoja on tarjolla eri aloilla ja useissa eri maissa. Tällä hakukierroksella mukana on paikkoja Business Finlandin toimistoissa, Suomen edustustoissa, kulttuuri- ja tiedeinstituuteissa, Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteissä, kehitysyhteistyötä tekevissä organisaatioissa, Suomi-kodeissa, ulkosuomalaisissa lehdissä, Amerikansuomalaisessa perinnekeskuksessa sekä erilaisissa yrityksissä ja paikallisissa järjestöissä.

Harjoitteluun haetaan Opetushallituksen kautta. Opetushallitus tekee alkuvalinnan ja ehdottaa kuhunkin paikkaan 3–7 hakijaa. Lopullisen valinnan tekee työnantaja. Harjoitteluun valitut saavat Opetushallituksen apurahan.

Katso tarkemmat paikkatiedot ja hakuohjeet Opetushallituksen verkkosivuilta: Kansainvälinen harjoittelu opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Palaa otsikoihin