Skip to Content

Vapaaehtoisjärjestöjä Suomessa

OhjelmaKenelleMitäMinne
Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu EVS (useita eri organisaatioita)
17-30-vuotiaille, jotka eivät opiskele.
2-12 kk kestäviä vapaaehtoisjaksoja. Osallistujalle maksuton.Ensisijaisesti Eurooppaan, Venäjälle, Välimeren tai Balkanin maihin. Mukana on myös Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maita.
MaailmanvaihtoPääasiassa 18-30+–vuotiaille.Pitkäkestoista vapaaehtoistyötä 6-12 kk. Osallistumismaksu.Aasiaan, Oseaniaan, Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan sekä Eurooppaan.
Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT)Alaikäraja 18 vuotta. Pitkäkestoista vapaaehtoistyötä 3-12 kk. Työleirit 12-30 päivää. Jäsenmaksu ja välitysmaksu.Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Australiaan sekä Aasiaan, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan.
Allianssin Nuorisovaihdon vapaaehtoistyö Alaikäraja 16 vuotta.1-12 kk kestäviä vapaaehtoisjaksoja. Työleirit 2-3 viikkoa. Ohjelmamaksu ja mahdollinen lisämaksu.Aasiaan, Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan ja Eurooppaan.
AIESEC 18-30-vuotiaille. 6-8 viikkoa vapaaehtoistyötä. Pieni osallistumismaksu. Eri puolille maailmaa. Verkostossa on mukana yli 110 maata kaikilla mantereilla.
Emmaus: Työleirit Alaikäraja 18 vuotta. Muutaman viikon pituisia työleirejä. Eri puolille Eurooppaa.
Merimieskirkko: Vapaaehtoistyö Alaikäraja 20 vuotta. Pitkäkestoista vapaaehtoistyötä (12 kk). Belgiaan, Englantiin, Hollantiin ja Saksaan.
Suomen Lähetysseura
Yleensä enintään 3 kk. Lähetysseuran työalueilla eri puolilla maailmaa.
Suomen CISV-liitto ry Alaikäraja 21 vuotta Ryhmänvetäjäksi ja/tai harjoitteluun kansainväliselle lasten ja nuorten leirille (n. 1 kk) Eri puolille maailmaa

Päivitetty 01.08.2016   Tulosta
Back to top